اجاره ویلا زیباکنار

از خواص آبغوره (انگور کال) چه می دانید ؟

از خواص آبغوره (انگور کال) چه می دانید ؟

از خواص آبغوره (انگور کال) چه می دانید ؟Reviewed by مهندس احمدی on Aug 30Rating:

از خواص آبغوره (انگور کال) چه می دانید ؟

از خواص آبغوره (انگور کال) چه می دانید ؟

آبغوره دارای طبع سرد و خواص دارویی بسیاری است که از نظر طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه شده است.

 

از خواص آبغوره (انگور کال) چه می دانید ؟

از خواص آبغوره (انگور کال) چه می دانید ؟

خواص آبغوره در طب سنتی

غوره به انگور کال نرسیده گفته می شود که منبع بسیار زیادی از ویتامین ث هست در ایران بخصوص استان گیلان از غوره بسیار استفاده می شود.

آبغوره که از انگورهای نرسیده ترش بعمل می آید که از لحاظ طب سنتی دارای طبع سرد می باشد.

غوره دارای طعم ترش است و برای درست کردن انواع ترشی و آبغوره مورد استفاده قرار می گیرد.

از نظر طب سنتی خواص آبغوره برای سلامت بدن بسیار زیاد می باشد.

بهتر است بدانید برخی از خواص آبغوره را : آبغوره در درمان چاقی مفرد مفید می باشد ، در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است ، در رفع زردی موثر است ، برای برطرف کردن ورم گلو ، ترشی غوره نیز برای معالجه رماتیسم و سیاتیک مفید است ، درمان کننده کمر درد و پا درد روده ها را ضد عفونی می کند و تقویت کننده کبد نیز می باشد.

حفظ سلامت پوست

از خواص آبغوره برای سلامتی پوست نمی توان چشم پوشی کرد. حفظ تعادل پوست در حالت اسیدی با استفاده از ماست ترش و سایر ترشی های طبیعی مثل آبلیمو ، آب نارنج ، آبغوره و غیره امکان پذیر می باشد.
این مواد باید رقیق باشند در غیر اینصورت باعث تحریک پوست می شوند. می توانید از آبغوره تازه رقیق شده برای این عمل استفاده کنید.
از خواص آبغوره (انگور کال) چه می دانید ؟

از خواص آبغوره (انگور کال) چه می دانید ؟

طرز تهیه آبغوره

-غوره را بایستی دانه دانه کنید و چند بار چنگ زده آبکشی کنید.
2 – غوره تمیز را به یکی از مراکز آبگیری ببرید.
3 -آب غوره فعلی را با پارچه تمیز صاف کنید.
4 – آب موجود را در ظرف مناسب بجوشانید.
5 – در طول جوشیدن آب غوره با کفگیر زایدات آن را بگیرید.
6 – اگر می خواهید آبغوره شفافی داشته باشید بایستی بعد اینکه آب نصف شد از روی اجاق برداشته بگذاریم سرد شود . بعد آنکه املاح آن ته نشین شد آب صاف را جدا کرده جوشانده تا به یک ششم آب اصلی برسد . البته املاح را هم می توانید مجددا صاف کنیم.
7 – می گویند بهترین غوره برای اینکار فخری می باشد .آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم ، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم. همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم.
آبغوره را هرگز در معرض آفتاب قرار ندهید ، قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارد.
در صورت نگهداری آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با توجه به اسیدی بودن این مواد، اسید، مواد پلاستیکی را تجزیه می کند و این مواد داخل آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است.
هنگامی که ترشیجات، آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی ریخته به مرور زمان به صورت رگه رگه می شود و در نهایت باعث فساد آن شده و مصرف آنها برای سلامتی خطرناک است.
قراردادن آبغوره در آفتاب نیز باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در ترشی می شود و لازم است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً جلوگیری شود.

برای تهییه آبغوره تازه می توانید به سراغ بازار های محلی استان گیلان بروید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *